Om Epicent Group

Epicent Group er grundlagt i 1999 og består af PR-bureauet EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S med kontorer i København, Aarhus og Kolding samt EPICENT MANAGEMENT DANMARK A/S, der ejer bolig- og erhvervslejemål i Trekantområdet og Østjylland plus både større og mindre aktieposter i andre selskaber.

 

EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S

om epicents måde at arbejde med din PR

EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S

EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S tilbyder resultatorienteret operationel eksekvering af PR-aktiviteter med udgangspunkt i kundens planer og strategier. Bureauet beskæftiger Danmarks største team af dedikerede pressespecialister.

Kunderne spænder fra startups og webshops til mange af Danmarks førende kæder og stærkeste brands. I ryggen har de et erfarent journalistteam med solide redaktionelle kontaktnetværk på alle platforme – fra lokale til nationale medier og fra blogs til tv.

EPICENT PUBLIC RELATIONS har siden 1999 leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Med ansatte i København, Aarhus, Aalborg og Trekantområdet er bureauet fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen.

Spar Nord og BDO har udnævnt EPICENT PUBLIC RELATIONS til en af Danmarks 1000 mest succesrige virksomheder. Af Bisnode er bureauet tildelt ratingen AAA for højeste kreditværdighed.

 

EPICENT MANAGEMENT DANMARK A/S

EPICENT MANAGEMENT DANMARK A/S

EPICENT MANAGEMENT DANMARK A/S ejer bolig- og erhvervslejemål i Trekantområdet og Østjylland plus både større og mindre aktieposter i andre selskaber.

Vores boliglejemål består af centralt beliggende tre- og fireværelses lejligheder i høj kvalitet samt enfamilieshuse beliggende i forstadsområder.

Vores erhvervsejendomme er kontor- og detaillejemål beliggende i større byer.